Anhui Jojin Furniture Co.,LTD

Nu heeft het meer dan 150 werknemers en onderzoek meer dan 10 en ontwikkelingspersoneel. En het installatiegebied is over meer dan 15.000 vierkante meters met inbegrip van pakhuis, ook meer dan 80 workshopmateriaal, kan de maandelijkse output 30,000pcs bereiken.

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Anhui Jojin Furniture Co.,LTD

Ik ben online Chatten Nu

Anhui Jojin Furniture Co.,LTD

1 2 3 4 5 6 7 8 9
Anhui Jojin Furniture Co.,LTD Anhui Jojin Furniture Co.,LTD Anhui Jojin Furniture Co.,LTD Anhui Jojin Furniture Co.,LTD Anhui Jojin Furniture Co.,LTD Anhui Jojin Furniture Co.,LTD Anhui Jojin Furniture Co.,LTD Anhui Jojin Furniture Co.,LTD Anhui Jojin Furniture Co.,LTD

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Andere
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : ThreeBody
Aantal werknemers : 300~500
Jaarlijkse omzet : 5,000,000-10,000,000
Opgericht Jaar : 2013
Export pct : 90% - 100%

Het Meubilairco. van Anhuijojin, Ltd is een professionele meubilair productieonderneming het integreren productie, een ontwerp en een markt overzee. De fabriek werd gevestigd in Anhui, China in 2013.

Het bedrijf heeft het industrie-leidend product R&D, productie en marketing mogelijkheden gebouwd. Nu heeft het meer dan 150 werknemers en onderzoek meer dan 10 en ontwikkelingspersoneel. En het installatiegebied is over meer dan 15.000 vierkante meters met inbegrip van pakhuis, ook meer dan 80 workshopmateriaal, kan de maandelijkse output 30,000pcs bereiken. Het belangrijkste gebied van de bedrijfontwerpen is in de gokkenstoel, bureaustoel, de vrije tijdsstoel, de multifunctionele bank, en de verwante productie van de meubilairmontage. De producten van het bedrijf hebben ook betrouwbare kwaliteit, nieuwe stijlen en door consumenten goedgekeurd!

Het bedrijf heeft een groep eliteleden van de binnenlandse afdeling van het meubilairontwerp, en er is de binnenlandse hogere begeleiding van de meubilairontwerper, sterke kwalificaties, het volledige systeem van de ontwerptheorie, met de internationale concepten van het meubilairontwerp. De stijl van het ontwerpproduct wordt geïnternationaliseerd, high-end atmosfeer en gebaseerd op industrialisatie, is de marktwaarde georiënteerd over de hele wereld en uitgevoerd aan. Het Meubilairco. van Anhuijojin, Ltd zal klanten de betere dienst van de professionele, specifieke en innovatieve ideeën blijven aanbieden!

Contactgegevens
Anhui Jojin Furniture Co.,LTD

Tel.: 86-551-67102898

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)